Forside


 Nyttig informasjon


Slik får du lavere strømpriser hos billige strømselskap
Betaler du for høy strømpris? Mange av oss har opplevd at strømpriser kan være vanskelig å følge med på. Hvilken strømleverandør er billigst? Stømprisene kan stige betraktelig på vinterhalvåret, og mange kan risikere å måtte betale med unødvendige høye strømpriser til sin strømleverandør. Les om hvordan du kan få deg billig strøm, pristak på strømpriser om vinteren og finne den billigste strømleverandøren. Du kan spare mye penger ved å velge billigste strømleverandør, lsik at du så ofte som mulig oppnår billige strømpriser. Det er mer enn 100 strømleverandører med ulike strømpriser i Norge, så det er naturligvis ikke enkelt  å vite hvilke strømleverandører som tilbyr billigst strømpris. Vær oppmerksom på at det er flere forskjellige strømpriser som oppgis av de ulike strømleverandørene. Les mer »


Billig strøm for din bedrift? Få lave strømpriser til ditt firma hos billige strømleverandører


Fyll ut skjema under - Sammenlign tilbud fra flere før du bestemmer deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende!

Slik får du lavere strømpriser hos billige strømselskap

Fastpris
Med fastpris has din strømleverandør på strømprisen betaler du det samme for strømmen under hele avtaleperioden. Fordelen med fast strømpris at det ikke kommer uforutsette prisøkninger på strømprisen fra din strømleverandør. Som strømkunde kan du også enkelt regne ut hva man skal betale i strøregning, enten det er månedsvis eller kvartalsvis.

Ulempen med fastpris strøm er at strømselskapet vanligvis fastsetter en noe høyere strømpris enn ellers. Strømselskapene justerer strømprisen noe høyere for å kompensere for beregnede pristigninger i strømprisen i strømmarkedet. Fordelen for deg som strømkunde er at du kan føle deg trygg på at strømprisen ikke plutselig stiger. 

Variabel strømpris
Stømprisen med variabel strømpris følger den generelle prisutviklingen i markedet, de fleste strømleverandørene tilbyr denne ordningen til sine kunder. Vanligvis endres strømprisen av strømselskapet med variabel strømpris 2-4 ganger i året. Om du velger variabel strømpris hos din strømleverandør oppnår man en jevnere strømpris som likevel er konkurransedyktig sett i forhold til sandre strømleverandørers strømpriser.

Spotpris
Strømprisen følger daglig strømbørsens utvikling. Dermed betaler du hele tiden den billigste strømprisen, men strømprisen på børsen kan svinge mye fra uke til uke eller måned til måned. Når strømprisene synker raskt kommer det deg som strømkunde umiddelbart til gode, men risikoen for at stømprisen blir dyr når børsen stiger er også tilstede. 

Få billigere strømpris
Du kan få en billigere strømpris allerede idag. Mest sannsynligvis betaler du for mye til din strømleverandør i strømpris. Gå til forsiden av Strømpriser.net, fyll ut skjemaet og om kort tid vil du få tilbud fra flere ledende strømselskap som kan levere billig strøm med lave strømpriser til deg.


Om oss
© 2010-2018 Leads AS - epost: post@leads.as
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.